Chupi Lupi d.o.o poštuje privatnost i sigurnost svojih korisnika kao i svih posjetitelja mrežne stranice. Stoga vas putem ove obavijesti o privatnosti želimo informirati koje osobne podatke prikupljamo, kako ih koristimo i kako brinemo o njihovoj zaštiti te koja su vaša prava vezana uz obradu podataka.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO
Prilikom korištenja Chupi Lupi mrežne stranice ne prikupljamo vaše osobne podatke, kao što su ime i pojedinosti o kontaktu, osim ako ih dobrovoljno ne unesete ispunjavanjem dostupnih obrazaca za određenu svrhu i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe.

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik.

RAZDOBLJE U KOJEM ĆE OSOBNI PODACI BITI POHRANJENI
Svi osobni podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

INFORMACIJE KOJE AUTOMATSKI PRIKUPLJAMO NA MREŽNOJ STRANICI
Kada pristupite našoj mrežnoj stranici automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što su vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Ove informacije koristimo kako bismo upravljali našom mrežnom stranicom i tehničkim rješenjima, pratili aktivnosti svoje mrežne stranice, unaprijedili njezin rad i sadržaj te poboljšali korisničko iskustvo.

Navedene informacije čuvamo 12 mjeseci nakon čega se informacije brišu.

Prenošenje vaših osobnih podataka
Prikupljeni podaci neće ni na koji način biti dostupni trećim osobama, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

KOLAČIĆI (Cookies)
Za potrebe izrade i praćenja statistike posjetitelja, ova mrežna stranica koristi kolačiće (engl. cookies) – tekstualne datoteke koje preglednik sprema na računalni sustav kako bi pomogle u prilagodbi korisničkog iskustva.

Kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Ako želite ukloniti kolačiće na svojem uređaju, to možete učiniti u bilo koje doba putem postavki preglednika kojeg koristite.

GOOGLE ANALYTICS
Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na mrežnoj stranici. Google koristi ove informacije, uključujući prikrivene IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Kako biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka
Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

pravo na pristup podacima i uvid u podatke
pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
pravo na prenosivost podataka
pravo na povlačenje privole
pravo na podnošenje prigovora
pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora
Sigurnost vaših osobnih podataka
Poduzimamo sve tehničke i organizacijske mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili izmjena.

NADZORNO TIJELO
Ako imate prigovor vezano uz vlastita prava možete uputiti primjedbu nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka, odnosno Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

OBAVIJEST O PROMJENAMA
Sve promjene obavijesti o privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.

KONTAKTI- info@chupilupi.hr , +385/51/741-825